buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Suha hrana za pse

Kvalitetna suha hrana za pse je idealna izbira za vse, ki želijo na enostaven način svojemu psu zagotoviti optimalno prehrano, s kakovostnimi viri beljakovin, maščob ter drugimi esencialnimi sestavinami, kot so vitamini in minerali, ki jih vaš pes nujno potrebuje, da ostane zdrav in vesel. Trgovina za male živali Buba vam nudi pester izbor različnih hran, izbranih s pomočjo naših veterinarjev na podlagi dolgoletnih izkušenj v veterinarski praksi. Ne ponujamo vam ogromne izbire, ponujamo vam izbrano hrano iz celega sveta. Med njimi boste zagotovo našli tisto, ki bo vam in vašemu psu najbolj ustrezala. Kako izberemo suho hrano za psa?
  • Nekateri proizvajalci ponujajo hrano po življenjskih obdobjih psa, npr. glede na starost (hrana za mladiče, odrasle pse, seniorje), prehranske potrebe (manj kalorična hrana za pretežke pse ali tiste, ki so nagnjeni k prekomerni teži, kalorično bogata hrana za aktivne pse...). Drugi pa se odločijo za hrano za pse, ki pokriva vsa življenjska obdobja (all life stages), ki je ravno tako lahko visoko kvalitetna. Pri slednji smo bolj pazljivi koliko hrane naj naš kuža zaužije dnevno.
  • Suha hrana za pse lahko vsebuje le en vir beljakovin (monoproteinske hrane) ali pa kombinacijo različnih virov. Za občutljive pse priporočamo monoproteinske hrane, za neobčutljive pa je kombinacija proteinov izvrstna izbira.
  • Zelišča, super hrana ter sadje in zelenjava so odlično dopolnilo kvalitetnim virom beljakovin in maščob. Hrano obogatijo in poskrbijo za holističen pristop k prehrani psa.
Suho hrano lahko kombinirate tudi z mokro hrano za pse v pločevinkah ali vrečkah. Mokra hrana za pse je lahko ločen obrok, nekateri psi pa imajo raje, da suhi hrani dodate nekaj mokre hrane in premešate. S tako mešanico lahko napolnite tudi katero od interaktivnih igrač (npr. Kong) in tako poskrbite za počasnejše hranjenje ter dolgo zabavo za vašega psa.
Preberi več
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+

Na zalogi

-
+
popust-17%
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+