Program Zvestobe

Zbirajte nagradne točke in si prislužite GRATIS izdelek


Program zvestobe je namenjen vsem registriranim uporabnikom, ki redno kupujete izdelke iz naše trgovine.
Vaša zvestoba se vam bo od sedaj naprej tudi izplačala, saj boste z nakupovanjem izdelkov iz Programa zvestobe prejemali nagradne točke, ki jih boste lahko kasneje uveljavili za nakup določenih izdelkov. Z uveljavitvijo nagradnih točk pa boste izbrani izdelek prejeli GRATIS!

Kako deluje?

Izdelki iz programa zvestobe so vedno posebej označeni z zlato zvezdico. Če izdelek kliknete, se vam na desni strani prikaže cena izdelka, količina nagradnih točk, ki jih z nakupom izdelka pridobite in količina nagradnih točk, ki so potrebne da si izdelek prislužite gratis.

Če izdelek iz programa zvestobe kupite, si prislužite navedeno število nagradnih točk, ki jih kasneje lahko spremljate v svojem računu.

Ko zberete dovolj nagradnih točk, da z njimi lahko pridobite želeni izdelek, ta izdelek dodajte v košarico (z drugimi izdelki, ki jih kupujete). Če želite izdelek prejeti GRATIS morate zato uveljaviti nagradne točke.


Kako uveljavim nagradne točke?

Kliknite na košarico in izberite "Poglej v košarico". Spodaj se vam prikažejo opcije za koriščenje ugodnosti. Kliknite "Uporabite nagradne točke" (zraven imate tudi napisano koliko točk že imate zbranih na vašem računu).

Odpre se okenček v katerem piše koliko nagradnih točk morate porabiti, da si prislužite GRATIS izdelek. Napišite število točk in kliknite "Uporabi nagradne točke".

Ko boste zaključevali nakup, bo v specifikaciji navedeno koliko nagradnih točk ste porabili za določen izdelek, ki ga boste dobili GRATIS.