buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Vse za pasje mladičke

Prihod pasjega mladička v nov dom je eden najbolj težko pričakovanih in veselih trenutkov za vsako družino. To je čas novih začetkov, veselja in ljubezni, vendar pa je lahko, tako za mladička kot za nas, tudi stresen. Mladiček bo prvič odšel stran od svoje mame, bratcov in sestric, v povsem novo okolje. Potreboval bo čas, da spozna vas in novo okolje. Bodite potrpežljivi in ga nežno usmerjajte, da bo lažje razumel nova pravila.

Z ustrezno pripravo na njegov prihod pa lahko zagotovite, da bo prihod vašega novega družinskega člana potekal gladko in da se bo mladiček hitro počutil udobno in sprejeto. Za vas pa bo to obdobje manj stresno. Tukaj je nekaj koristnih nasvetov za prijetno dobrodošlico in ustvarjanje toplega doma za novega družinskega člana.

Pripravite dom

Pred prihodom mladička v dom je pomembno, da pripravite okolje, ki naj bo varno in zanj udobno. To vključuje postavitev postelje ali ležišča v mirnem in udobnem prostoru, kjer bo mladiček lahko počival in se počutil varnega. Odstranite morebitne nevarnosti, kot so drobni predmeti, ki jih lahko pogoltne in skrijte električne kable ali druge potencialno škodljive predmete.

Uvedite rutino

 Psi, še posebej pa mladički, se dobro odzivajo na rutino, zato je koristno, da takoj vzpostavite dnevni urnik za hranjenje, igro, sprehode in počitek. To bo mladičku pomagalo razumeti kaj od njega pričakujete in se bo hitreje prilagodil novemu okolju. Bodite dosledni pri izvajanju rutine in potrpežljivo vodite mladička skozi vsakodnevne dejavnosti.

Dajte mu čas za prilagoditev

 Prihod v nov dom je lahko za mladička precej stresen, zato mu dajte dovolj časa, da se prilagodi novemu okolju. Bodite potrpežljivi in nežni ter mu omogočite, da samostojno raziskuje svoj novi dom. Ne silite ga v interakcijo, če ni pripravljen, temveč ga spodbujajte s pozitivnimi izkušnjami in nagradami.

Posvetite mu veliko pozornosti in ljubezni

 Vaš mladiček bo potreboval veliko pozornosti, ljubezni in nežnosti, da se počuti sprejetega in ljubljenega v novem domu. Posvetite mu čas za crkljanje, igranje in vzpostavljanje vezi z vami in drugimi člani družine. S tem mu boste pomagali graditi zaupanje in varnost v svojem novem okolju.

Prihod pasjega mladička v nov dom je čudovit in pomemben dogodek za celotno družino. S pripravo, ljubeznijo in pozornostjo lahko zagotovite, da bo ta prehod čim bolj brezskrben in prijeten za vašega novega štirinožnega prijatelja. S prijetno dobrodošlico boste postavili temelje za dolgo in srečno prijateljstvo med vami in vašim pasjim mladičkom.

Preberi več

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
Počisti
-
+

od 4,50 

Na zalogi

-
+
3 + 1 GRATIS

4,40 

Na zalogi

-
+

2,90 

Na zalogi

-
+

4,40 

Na zalogi

-
+

3,90 

Na zalogi

-
+

4,50 

Na zalogi

-
+

3,90 

Na zalogi

-
+
3 + 1 GRATIS

4,40 

Na zalogi

-
+
3 + 1 GRATIS

4,40 

Na zalogi

-
+
3 + 1 GRATIS

4,40 

Na zalogi

-
+

4,40 

Ni na zalogi

4,40