buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Izdelki za pasjo šolo

Pasja šola je odličen način, da vaš pes pridobi pomembne veščine, se socializira z drugimi psi in postane bolj stabilen in vzgojen družinski član. Ne glede na to, ali imate mladička ali odraslega psa, lahko pasja šola ponudi številne koristi tako za vas kot za vašega kosmatinca.
 • Učenje osnovnih veščin: Pasje šole ponujajo strukturiran pristop k učenju osnovnih ukazov, kot so sedi, prostor, pridi, čakaj in drugo. Izberite šolo, kjer imajo inštruktorji izkušnje z uporabo pozitivne motivacije pri učenju in spodbujanju želenega vedenja. Učenje za vašega psa predstavlja miselni izziv in krepi njegove umske sposobnosti.
 • Socializacija: Ena najpomembnejših koristi obiskovanja pasje šole je možnost za socializacije vašega psa. Med učenjem in igro z drugimi psi se vaš pes nauči, kako se pravilno obnašati v družbi drugih psov in ljudi. To je še posebej pomembno za mladiče, ki se morajo naučiti, kako se spopadati s tujci in se obnašati prijazno in spoštljivo.
 • Prevzgoja neželenega vedenja: Če imate težave z neželenim vedenjem vašega psa, kot so reaktivnost, agresija ali strah, vam lahko pasja šola pomaga pri reševanju teh težav. Inštruktorji v pasji šoli imajo pogosto izkušnje pri delu s problematičnimi psi in lahko ponudijo nasvete in tehnike za spodbujanje pozitivnega vedenja.
 • Krepitev vezi med lastnikom in psom: Pasje šole nudijo odlično priložnost za gradnjo močne vezi med lastnikom in psom. Skupna izkušnja učenja in zabave lahko okrepi odnos med vami in vašim psom ter pripomore k boljšemu medsebojnemu razumevanju in zaupanju.
 • Fizična in mentalna stimulacija: Poleg učenja novih veščin pasje šole nudijo tudi fizično in mentalno stimulacijo za vašega psa. Različne vaje, igre in interakcija z drugimi psi lahko pomagajo ohranjati vašega psa telesno in umsko zaposlenega, kar je ključnega pomena za njegovo splošno dobro počutje.
Obisk pasje šole priporočljiv za vse pse, ne glede na starost, pasmo ali predhodno znanje. Potrebovali pa boste nekaj osnovne opreme:
 • Za začetek gotovo potrebujete oprsnico ali ovratnico. Izberite tako, ki je všeč vam, psa pa ne sme motiti pri hoji in igri.
 • Povodec naj bo klasičen, ne fleksi. Dolžina je lahko poljubna. V naši ponudbi najdete od krajših (1m) do daljših (2m in več).
 • Obvezna oprema v času šolanja pa je tudi sledni povodec. To je daljša vrv ali trak, od 5 do 15m. Če imate manjšega psa, je dovolj krajši, sicer pa se priporoča vsaj 10m. S slednim povodcem bo imel kuža več prostora za gibanje, še vedno pa ga boste imeli pod nadzorom.
 • Prostorna torbica za posladke in kvalitetni mehki in majhni posladki vam bodo pri šolanju, ki temelji na pozitivnem pristopu v veliko pomoč. Psa pa z nekaj spretnosti lahko nagradimo tudi z igro, zato imejte vedno pri roki njegovo najljubšo igračo. Primerne so žoge na traku ali vrvi, različne t.i. »cufe« s katerimi se lahko s psom vlečete in tako aktivno sodelujete v igri. Le tako, bo igra za vašega psa tudi nagrada.
 • Nikar ne pozabite na posodico za vodo ali posebno plastenko za vodo s posodico. Sploh v toplejših mesecih, pa tudi pozimi mu pred in po treningu obvezno ponudite svežo pitno vodo.
 • V naši ponudbi najdete tudi različne piščalke, ki jih lahko uporabite pri učenju odpoklica ter klikerje. Kliker je mala plastična napravica, ki ob pritisku na gumb značilno klikne. Ob pravilni uporabi vam bo pri učenju v veliko pomoč. Z njegovo pomočjo lažje označimo katero vedenje psa nam je všeč, psu pa bo ob dosledni uporabi hitreje jasno kaj od njega pričakujemo.
Preberi več
Počisti
-
+

od 9,50 

Na zalogi

-
+

9,91 

Na zalogi

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Ni na zalogi

24,90 

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

Počisti
-
+
Počisti
-
+