buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Club4Paws - suha hrana za mačke

Hrano Club4Paws za mačke in pse so razvili strokovnjaki podjetja Kormotech skupaj z ameriškimi (Petfood Worldwide Development) in poljskimi strokovnjaki (Petfood Specialities) pod nadzorom ukrajinskih veterinarjev. Izdelke CLUB 4 PAWS izvažajo v Evropo in svet. Vsi recepti so uravnoteženi in vsebujejo predvsem mesne sestavine, potrebne vitamine in minerale ter kompleks Omega-3 in Omega-6. Prehrana je obogatena z edinstveno formulo zdravja INTEGRAMIX – rezultat našega nenehnega prizadevanja, da naredimo najboljše za zdravje hišnih ljubljenčkov. Glog, banana, paradižnik in ingver so izjemen nabor sestavin s štirih strani sveta, ki pomagajo ohranjati zdravje vašega ljubljenčka. Paleta izdelkov vključuje suho, mokro hrano in prigrizke. Izdelki pokrivajo različne starostne skupine in osnovne ter posebne potrebe psov in mačk. Prednosti hrane Club4Paws:
 • Meso kot prva sestavina
 • INTEGRAMIX – 4 sestavine iz 4 strani sveta za podporo zdravju
  • Na SEVERU: posušen glog – pomaga normalizirati krvni tlak, izboljša delovanje srca.
  • Na JUGU:posušena banana – vsebuje lahko prebavljive ogljikove hidrate in vlakna, ki pomagajo izboljšati prebavo, so dober vir energije in imajo visoko vsebnost kalija.
  • Na ZAHODU:sušeni paradižniki – vsebujejo organske kisline in vitamine B. Največja prednost paradižnika je visoka vsebnost holina, ki pomaga normalizirati delovanje jeter in izboljša sintezo žolča.
  • Na VZHODU:posušen ingver – pozitivno vpliva na delovanje prebavnega trakta in pripomore k podpori imunskega sistema.
 • Omega 3 + Omega 6 za zdravo kožo in sijočo dlako
 • Izdelki pokrivajo različne prehranske potrebe v vseh življenjskih obdobjih
Preberi več
Počisti
-
+

Na zalogi

-
+
Počisti
-
+

od 9,90 

Počisti
-
+

od 1,99 

Počisti
-
+

od 1,99 

Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti

od 1,99 

Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+

Na zalogi

-
+