buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Suha hrana za mačke

Suha hrana za mačke je priljubljena izbira med lastniki mačk zaradi številnih koristi, ki jih prinaša. Briketi za mačke so oblikovani tako, da zagotavljajo uravnoteženo prehrano, ki vsebuje vse potrebne hranilne snovi, kot so beljakovine, maščobe, vitamini in minerali. Ta uravnoteženost je ključnega pomena za ohranjanje zdravja mačk in zagotavlja, da prejmejo vse potrebne sestavine za vitalnost in dobro počutje.

Briketi za mačke imajo tudi povsem praktične prednosti pred kuhano ali surovo hrano. So enostavni za shanjevanje, brez težav jih lahko vzamemo na tudi pot saj ne potrebujejo hladilnika. Količino hrane lahko razdelimo na več obrokov in po potrebi povečamo ali zmanjšamo količino glede na energijske potrebe živali. To je izjemno koristno pri uravnavanju telesne teže.

Pomemben vpliv na zdravje zob in ustne votline ima pri živalih grizenje, ki pomaga odstranjevati zobne obloge in s tem ohranja zobe mačk močne in zdrave. Nekateri briketi za mačke imajo tudi posebno obliko, ki še bolj učinkovito preprečujejo nastanek oblog.

Uravnotežena holistična hrana za mačke je ključnega pomena za zagotavljanje optimalnega zdravja vaše muce. Kakovostni briketi za mačke so vir vseh potrebnih hranilnih snovi za zdravo in srečno življenje vaše muce od mladička do visoke starosti.

Pestra izbira in ugodne cene

Naša široka ponudba hrane za mačke v obliki briketov je skrbno oblikovana v sodelovanju z veterinarji, da zagotovi uravnoteženo prehrano in optimalno zdravje vašega mačjega spremljevalca. Izdelana je iz najkakovostnejših sestavin, ki so načrtno izbrane, da zagotovijo uravnoteženo kombinacijo beljakovin, maščob, vitaminov in mineralov, ki jih mačke potrebujejo za vitalnost in dobro počutje.

Ne glede na starost, velikost ali posebne prehranske potrebe vaše mačke, boste v naši ponudbi našli pravo suho hrano, ki bo ustrezala njenim potrebam. Ponujamo namreč vrhunske blagovne znamke, ki so znane po kakovosti in sledljivosti sestavin, tako da lahko brezskrbno izberete najboljše za svojega kosmatinca.

Kljub temu, da ponujamo zgolj kvalitetno hrano pa smo zavezani k temu, da je hrana cenovno ugodna. Želimo namreč si, da bi imela vsaka žival dostop do njej prilagojene kakovostne hrane, ki eden od osnovnih gradnikov zdravega in zadovoljnega življenja. Še kako se namreč strinjamo z načelom, da se zdravje začne v skledi.
Preberi več
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti
Počisti
-
+
Počisti
Počisti
Počisti
-
+
Počisti
Počisti
-
+

Na zalogi

-
+
Počisti
-
+

od 9,90 

Počisti
-
+

od 1,99 

Počisti
-
+

od 1,99 

Počisti
-
+
Počisti
-
+
Počisti

od 1,99 

Počisti
-
+
Počisti
-
+