buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Stranišča WC

Izbira pravega stranišča za vašo mačko je ključna za zagotavljanje higiene in udobja tako za vašega kosmatega prijatelja kot za vaš dom. Ker so mačja stranišča v osnovi v dveh različicah je pomembno razumeti prednosti in slabosti vsake, da boste lahko sprejeli najboljšo odločitev.
- Odprta stranišča: Ta tip je najpogostejši in običajno najcenejši. Odprta stranišča so lahka za čiščenje in omogočajo, da mačka vidi okolico, kar nekaterim mačkam zagotavlja občutek varnosti. Vendar pa ne zadržujejo vonjav tako učinkovito kot zaprti modeli.
- Zaprta stranišča: Zaprto mačje stranišče ponuja več zasebnosti za vašo mačko in pomaga omejiti širjenje peska in vonjav po vašem domu. Nekatere mačke dajejo prednost takšni zasebnosti, medtem ko se druge morda počutijo utesnjene.

Pomembni dejavniki pri izbiri
- Velikost: Poskrbite, da bo stranišče dovolj veliko za vašo mačko. Pravilo je, da naj bo stranišče vsaj 1,5-krat večje od dolžine vaše mačke (brez repa). To zagotavlja, da ima dovolj prostora za kopanje in opravljanje potrebe brez nelagodja.
- Material: Plastika je najpogostejši material za mačja stranišča zaradi svoje vzdržljivosti in enostavnega čiščenja. Vendar se prepričajte, da je plastika visoke kakovosti, da preprečite zadrževanje vonjav in olajšate čiščenje.
- Lokacija: Stranišče postavite na mirno, lahko dostopno mesto, kjer bo vaša mačka imela nekaj zasebnosti, a ne bo preveč oddaljeno od družinskih prostorov. Izogibajte se postavitvi stranišča blizu posod za vodo in hrano.
- Čiščenje: Redno čiščenje je ključnega pomena za vzdrževanje higiene. Izberite model, ki ga boste lahko enostavno čistili, in uporabljajte kvaliteten mačji pesek, ki učinkovito vpija vonjave in olajša odstranjevanje odpadkov.

Pravilna izbira mačjega stranišča lahko znatno izboljša kakovost življenja vaše mačke in olajša vzdrževanje čistoče v vašem domu. Z upoštevanjem zgoraj navedenih dejavnikov lahko najdete idealno stranišče, ki bo ustrezalo tako potrebam vaše mačke kot vašemu življenjskemu slogu.
Preberi več

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Ni na zalogi

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

5,90 

Na zalogi

-
+

7,90 

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

10,90 

Ni na zalogi

Na zalogi

-
+