buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Ovratnice in oprsnice

Ovratnice, oprsnice in povodci za mačke niso le modni dodatki, temveč pomembni pripomočki, ki zagotavljajo varnost vaše mačke med raziskovanjem zunanjega sveta. Ne glede na to, ali vaša mačka uživa v mirnih sprehodih po vrtu ali avanturističnih izletih v naravo, pravilna izbira ovratnice, oprsnice ali povodca lahko znatno pripomore k njenemu udobju in varnosti.

Ovratnice za mačke
Ovratnice za mačke so osnovni pripomoček, ki lahko služi več namenom. Ne samo, da omogočajo pritrditev identifikacijskih oznak, ki so ključne v primeru, da se mačka izgubi, ampak lahko vključujejo tudi zvončke, ki opozarjajo ptice in druge male živali na prisotnost vaše mačke. Pri izbiri ovratnice je pomembno, da izberete model, ki je udoben, pravilne velikosti in opremljen z varnostnim mehanizmom, ki omogoča, da se v primeru, da se muca kje zatakne, samodejno odpne.

Oprsnice za mačke
Oprsnice so idealna izbira za lastnike, ki želijo svojo mačko voditi na povodcu. Oprsnice nudijo večjo podporo kot tradicionalne ovratnice, saj razporedijo pritisk na širši del telesa mačke, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe vratu. Pri izbiri oprsnice je ključnega pomena, da najdete model, ki dobro prilega, ne da bi mačko oviral v gibanju, in je izdelan iz lahkega, a trpežnega materiala. Pozorni bodite, da je oprsnica mački povsem prav ali, da je velikost nastavljiva. Če je oprsnica prevelika se vam muca namreč lahko izmuzne.

Povodci za mačke
Ko gre za povodce, je pomembno izbrati model, ki je dovolj dolg, da mački omogoča raziskovanje, a hkrati omogoča lastniku nadzor nad mačko v potencialno nevarnih situacijah. Fleksi povodec je lahko odlična izbira, saj omogoča mački večjo svobodo, vendar je treba paziti, da imate vedno popoln nadzor, zlasti v bližini prometa ali drugih nevarnosti.
 
Varnost in udobje
Najpomembnejši vidik pri izbiri ovratnic, oprsnic in povodcev za mačke je zagotoviti varnost in udobje vaše mačke. Izdelki morajo biti prilagojeni velikosti in telesni konstituciji vaše mačke, hkrati pa morajo biti izdelani iz kakovostnih materialov, ki ne dražijo kože ali povzročajo alergijskih reakcij.
Z ustrezno izbiro ovratnice, oprsnice in povodca lahko svoji mački zagotovite varne in udobne zunanje avanture. Ne samo, da boste s tem izboljšali njeno fizično zdravje in dobro počutje, ampak boste tudi okrepili vez med vami in vašim kosmatim prijateljem, ob tem pa ustvarili nepozabne spomine.
Preberi več
Počisti

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Ni na zalogi

Na zalogi

-
+

Ni na zalogi

Na zalogi

Na zalogi

-
+

Ni na zalogi

Na zalogi

-
+

Na zalogi

Na zalogi

-
+

Na zalogi

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+
Počisti