buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Krtače, Glavniki

Skrb za dlako vaše mačke je ključnega pomena za ohranjanje njenega zdravja in dobrega počutja. Uporaba prave krtače ali glavnika je pri tem ključnega pomena. Nasveti za izbiro primerne krtače ali glavnika:  
  1. Vrsta dlake: Prva stvar, ki jo morate upoštevati pri izbiri krtače ali glavnika, je vrsta dlake vaše mačke. Dlake mačk se lahko razlikujejo po dolžini, gostoti in teksturi, zato je pomembno, da izberete krtačo ali glavnik, ki je primeren za specifično vrsto dlake vaše mačke. Na primer, za mačke z dolgimi dlakami so primernejše krtače z dolgimi in mehkimi ščetinami, medtem ko so za mačke z kratkimi dlakami bolj primerne trše krtače in celo gumijaste.
 
  1. Tip kože: Poleg vrste dlake je pomembno tudi upoštevati tip kože vaše mačke. Če ima mačka občutljivo kožo, izberite krtačo ali glavnik z mehkimi ščetinami, da se izognete draženju in nelagodju. Za mačke z bolj robustno kožo pa lahko izberete tudi glavnike z nekoliko tršimi ščetinami za bolj učinkovito odstranjevanje odmrle kože in dlake.
 
  1. Funkcionalnost krtače ali glavnika: Razmislite tudi o funkcionalnosti krtače ali glavnika. Na trgu so na voljo različni modeli, vključno z krtačami za odstranjevanje vozlov, krtačami za masažo kože, glavnikov s posebnimi ščetinami za odstranjevanje izpadle dlake itd. Izberite tisto, ki bo najbolj ustrezala potrebam vaše mačke in olajšala nego njene dlake.
 
  1. Ergonomija in velikost: Pri izbiri krtače ali glavnika je pomembno tudi upoštevati ergonomijo in velikost. Izberite krtačo ali glavnik, ki se udobno prilega vaši roki in omogoča enostavno uporabo brez prekomernega napora. Prav tako bodite pozorni na velikost krtače ali glavnika, da se prilega velikosti vaše mačke in omogoča učinkovito nego dlake po celotnem telesu.
 
  1. Kakovost materialov: Nenazadnje, vendar nič manj pomembno, je upoštevanje kakovosti materialov, iz katerih je narejena krtača ali glavnik. Izberite izdelek, ki je narejen iz kakovostnih in trajnih materialov, da bo trajal dlje in zagotovil optimalno nego dlake vaše mačke.
Z izbiro prave krtače ali glavnika za vašo mačko boste zagotovili, da bo njena dlaka ostala zdrava, sijoča in brez vozlov, s tem pa boste pomembno prispevali k dobremu počutju vaše mačke.
Preberi več

Na zalogi

-
+

12,50 

Na zalogi

-
+

5,90 

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

22,90 

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Na zalogi

-
+

Ni na zalogi