buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Club4Paws Dog Adult Medium

POPOLNA HRANA ZA PASJE MLADIČKE

Slastni briketi Club4Paws Puppies, vsebujejo posebno formulo za zdravo rast in razvoj mladička. Bogati so z živalskimi beljakovinami, potrebnimi za razvoj mišic in podpirajo zdravje kosti, z optimalnim razmerjem kalcija, fosforja in vitamina D3.

Hrana vsebuje vse potrebne vitamine in minerale, za živahnost mladičkov ter ima dodane Omega 3 in Omega 6 maščobne kisline, zaradi katerih bo dlaka vašega mladička sijoča in koža brez prhljaja.

 

Zakaj Club4Paws?

  • Club4Paws hrana vsebuje visokokakovostne beljakovine in je bogata z vitamini in minerali, v razmerju, ki zagotavlja zdravje, lepoto ter aktivnost vašega ljubljenčka.
  • Hrana je specializirana glede na potrebe, starost in aktivnost živali.
  • Zasnovana je pod skrbnim vodstvom vodilnih strokovnjakov prehrane za male živali iz Amerike, poljskih specialistov in lokalnih veterinarjev.
  • Izdelana je v visoko-tehnološki tovarni, pod budnim nadzorom tehnikov in inženirjev, ki spremljajo kvaliteto izdelave in varnostno ustreznost hrane.
  • Sestavine hrane Club4Paws so natančno določene in večkrat preverjene, da so na koncu lahko izbrane le najprimernejše. Kar 70% surovin je lokalnega izvora.
  • Vsa hrana Club4Paws je narejena na bazi naravnih sestavin, ne vsebuje umetnih barvil in ojačevalcev okusa ter je v skladju zahtev Evropske Unije.
  • Nanjo prisegajo mnogi vzreditelji in razstavljavci ter je prepoznavna v svetu profesionalcev.
Teža Ni na voljo
VELIKOST

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Kupi ta izdelek in pridobi 8-10 Točke
Počisti
-
+
Kupi ta izdelek in pridobi 24-49 Točke
Počisti
-
+

od 29,90 

Kupi ta izdelek in pridobi 20-33 Točke
Počisti
-
+

od 24,90 

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 7 Točke
-
+

    Podatki proizvoda: