buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Royal Canin Light Weight Care Mini 3kg

Light Weight Care Mini

Ključna značilnost:

  • Omeji pridobivanje teže

Številni hišni ljubljenčki so pretežki, kar predstavlja dodatno obremenitev za njihove sklepe in neugodno vpliva na njihovo splošno zdravje. Poskrbite za vitkost svojega psa s polnovredno in okusno prehrano, ki bo potešila njegovo lakoto.

Hrana ROYAL CANIN® Light Weight Care Mini je primerna za pse, ki so trenutno težki do 10 kg.

Ta okusna formula vsebuje visokoprebavljive beljakovine, ki ohranjajo mišično maso vašega psa in hkrati zmanjšujejo njegov vnos maščobe in kalorij.

Da bi vaš pes ostal okreten in se izognil zdravstvenim težavam, ki jih dodatna teža prinaša, je ta formula zasnovana z znatno manj prehranskimi maščobami.

Optimalna kombinacija topnih in netopnih vlaknin pomaga ohranjati vašega psa sitega. Zagotavlja tudi urejeno in zdravo presnovo ter boljšo prebavo.

Številne prednosti omega-3-maščobnih kislin vključujejo tudi protivnetno delovanje. Ta formula vsebuje dragocene dolgoverižne omega-3-maščobne kisline EPA in DHA, ki pomagajo ohranjati sklepe vašega psa zdrave.

Naš program prehrane Light Weight Care je na voljo v dveh oblikah: hrustljavih briketih in okusni mokri hrani s teksturo paštete. Oboje vsebuje vsa potrebna hranila in se popolno dopolnjuje. Zakaj ne bi preizkusili naše paštete kot okusnega dodatka briketom?

Ne verjemite nam samo na besedo. Hrana ROYAL CANIN® Light Weight Care Mini, ki je bila znanstveno preizkušena v pesjakih podjetja Royal Canin, vsebuje 31 % manj maščobe kot običajna hrana za odrasle pse. To pomeni, da je hrana ROYAL CANIN® Light Weight Care dokazano odlična.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 10 Točke
-
+
popust-20%
Kupi ta izdelek in pridobi 7-12 Točke
Počisti
-
+
popust-20%

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 3 Točke
-
+

Original price was: 5,90 €.Current price is: 4,72 €.

popust-20%

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 3 Točke
-
+

Original price was: 5,50 €.Current price is: 4,40 €.

    Podatki proizvoda: