10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

NEKTON Q 30 G

MULTIVITAMINSKI DODATEK Z VISOKIM ODSTOTKOM VITAMINA K ZA PTICE V KARANTENI

NEKTON-Q vsebuje:
13 vitaminov, 2 aminokislini in elemente v sledovih
(za podrobnosti gl. embalažo)
 
Sestavine in najmanjšo vsebnost vitaminov na
1000 g: glej etiketo proizvoda.
 
NEKTON-Q je izredno pomemben vitaminski dodatek, sestavljen iz visoko aktivnih in hranljivih substanc. Primeren je za ptice v karanteni, za ptice, ki so v veterinarski oskrbi oz. se zdravijo z antibiotiki in sulfonamidi oz. potrebujejo večjo zalogo vitaminov, ki jih najdemo v NEKTON-Q formuli.

Z visokim odstotkom vitamina A spodbujamo tvorjenje višjega števila antiteles in s tem povečujemo odpornosti ptice na infekcije. Vitamin A ima tudi pozitiven učinek na povrhnjico (epitel) ptice, ki je pod nenehno obremenitvijo v času zdravljenja. Ker vitamin A deluje negativno na absorpcijo vitamina E, vsebuje NEKTON-Q višji delež vitamina E, ki ravno tako pomembno vpliva na imunski sistem organizma. Eden pomembnejših vitaminov v NEKTON-Q je vsekakor vitamin K3 (menadion), ki vpliva na pravilno strjevanje krvi, kar je izredno pomembno v času zdravljenja z antibiotiki in sulfonamidi – pri pticah je tvorjenje vitamina K veliko primitivnejše kot pri sesalcih. Velikokrat pride do krvavitve v različnih tkivih in organih, kot npr. v podkožju, mišicah, črevesju, dvanajstniku, trebušni mreni, možganih in pri zdravljenju z injekcijami. NEKTON-Q pomaga pri zmanjševanju teh težav ter omili stres v času zdravljenja. Z NEKTON-Q formulo ptica vnese zadostno zalogo vitaminov, ki jih njen organizem v času zdravljenja ni sposoben tvoriti sam. Poleg zgoraj navedenih vitaminov, ptica potrebuje tudi vitamin B2, B6, biotin (vitamin H) in folno kislino. 
 
UPORABA:
NEKTON-Q je pripravek v prašku, ki je topen v vodi. Prašek dodajte v pitno vodo. Vsak dan uporabite svežo raztopino NEKTON-Q.

Priporočamo 1g NEKTON-Q na ¼ L vode. Priložena dozirna žlička = 1 g praška=1/4 čajne žličke.
Zaradi višje vsebnosti vitamina D in elementov v sledovih, kot pa jih lahko najdemo v popolni krmi, se pripravek  lahko doda le do 10% dnevnega ptičjega obroka.
POMEMBNO: Hraniti v temnem, suhem in hladnem prostoru. V neodprti embalaži in ob pravilni hrambi, so vitamini v NEKTON-Q aktivni do datuma izteka uporabe (glej nalepko).

Rok uporabe: označen na embalaži.
Proizvajalec: Günter Enderle, Nemčija
Uvoznik: Buba d.o.o., Grosuplje,                   

 

Teža 0,03 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Kupi ta izdelek in pridobi 18-42 Točke
Počisti
-
+
Kupi ta izdelek in pridobi 20-32 Točke
Počisti
-
+
Kupi ta izdelek in pridobi 20-32 Točke
Počisti
-
+
Kupi ta izdelek in pridobi 18-49 Točke
Počisti
-
+

    Podatki proizvoda: