buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

EPP SENIOR PRAH 140G

Je posebej razvit izdelek, ki je namenjen psom starejšim od 7 let in pomaga ohranjati dobro stanje in deluje kot podpora sklepom in imunskemu sistemu. Pomaga pri ohranjanju zdravega hrustanca, ligamentov, tetiv, ter skrbi za mobilnosti sklepov. Za še dodaten boost vašemu seniorju, priporočamo kombiniranje dodatka Senior s kapsulami Omega – 3 iz naše ponudbe izdelkov European Pet Pharmacy.

Doziranje
Primešajte k obroku enkrat dnevno (merilna žlička je priložena).
 
Manjši psi/mački do 10 kg
1 merilna žlička
Psi 10-20kg
2 merilni žlički
Psi 20-30kg
3 merilne žličke
Psi 30 -40 kg +
4 merilne žličke

Za starejšega psa oziroma “seniorja” se smatra žival, ki je v zadnji tretjini svoje pričakovane življenske dobe. Večina psov tako za seniorje velja po dopolnjenem 7 letu, nekatere, predvsem večje pasme pa še prej, okoli 5-6 leta.
Za to obdobje so nekatere težave, ki se pojavijo pri psih (in mačkah) povsem običajne in so podobne kot pri ljudeh. Zaradi manjše telesne aktivnosti je lahko zmanjšana gostota kosti (ki so posledično bolj krhke), gibanje je oteženo in počasnejše, sklepi pa otrdijo. Slabše je tudi delovanje nekaterih organov kot so srce, ledvice in jetra. S starostjo slabi tudi imunski sistem, zato so starejši psi bolj nagnjeni k različnim okužbam.
Za zmanjšanje možnosti takšnih težav oziroma za njihovo omilitev, pa lahko največ storimo sami, z dobro prehrano in zadostnim vnosom dodatkov ki jih pasje telo potrebuje.

Senior je posebej razvit izdelek, ki je namenjen starejšim psom (od cca 7 let) in pomaga ohranjati optimalno stanje telesa, saj deluje kot podpora sklepom in imunskemu sistemu. Pomaga pri ohranjanju zdravega hrustanca, ligamentov, tetiv, ter skrbi za mobilnosti sklepov. Vsebuje vse esencialne sestavine, ki jih telo starejšega psa potrebuje.

Za še dodaten boost vašemu seniorju, priporočamo kombiniranje dodatka Senior s kapsulami Omega – 3 iz naše ponudbe izdelkov European Pet Pharmacy.

Sestavine
 
Glukozamin sulfat 2kcl
Metilsulfonilmetan (MSM)
Hondriotin sulfat
Liofiliziran prašek iz zelenoustnih školjk
Spirulina alge
L-Arginin
Kalcijev askorbat (vitamin C)
Mangan

Količina na merilno žličko – 1,4 g (2 ml)
Glukozamin – 400 mg
MSM – 400 mg
Zelenoustna školjka – 250 mg
Spirulina – 150 mg
Hondroitin – 100 mg
L – arginin – 200 mg
Vitamin C – 50 mg
Mangan  – 11 mg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Kupi ta izdelek in pridobi 18-40 Točke
Počisti
-
+

od 22,90 

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 20 Točke
-
+

24,90 

Kupi ta izdelek in pridobi 24-49 Točke
Počisti
-
+

od 29,90 

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 8 Točke
-
+

    Podatki proizvoda: