buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Nina Ottosson – WORKER interaktivna igrača

Nina Ottosson – WORKER interaktivna igrača

Zavrti, premakni, poišči! Dog Worker Nine Ottosson je idealenh za vse, ki si želijo svojega psa miselno zaposliti.

IZZIV: Vrhunska igrača za razmišljanje in igranje, Dog Worker lahko napolnite z dobrotami, ki spodbudijo vašega psa k igri in z interaktivno igro okrepijo vez med vami in psom.  Opazujte kako hitro bo vaš kuža postal mojster reševanja ugank!

IZGLED LESA: Pasja delavka Nina Ottosson je narejena tako, da izleda kot pravi les, vendar ima njen edinstven kompozitni material vse prednosti lesa in plastike. Je bolj trpežen kot les, enostaven za čiščenje in se ne bo lomil kot les, medtem ko se vaš pes igra z njim.

ZABAVA: Igre in uganke za pse Nina Ottosson so odlične za pse vseh starosti, pasem in velikosti. Ta pasja igra 3. stopnje je še posebej priporočljiva za zahtevnejše pse, vendar jo lahko uporabite pri psih vseh stopenj igre.

BREZ ODSTRANJIVIH DELOV: Ta pasja igra ima vgrajene igralne koščke, ki se ne ločijo od igrače, ko se vaš pes igra z njo. Vzdržljiva konstrukcija prav tako pomaga ohranjati to igračo za pse nedotaknjeno, zaradi česar je vedno znova vaša nova pasja igra.

IZZIV 3. stopnje: Nekoliko zahtevnejši od pasjih iger in ugank za pse Nina Ottosson 2. stopnje, Dog Worker pomaga izzvati vašega psa na nove načine.

KAKO IGRATI: Priboljške položite v krožne bloke in predelke na dnu. Vrtljive plavutke pokrijejo gosenice in zaklenejo vrtišče. Naj se igra začne! Postavite igračo na tla in spodbudite svojega ljubljenčka, naj išče dobrote. Psi so pametnejši, kot si mislite. Včasih jih moramo preprosto naučiti! Za lažjo igro obrnite plavut s tirov in pokažite svojemu psu, kako bloki drsijo.

ZAMRZNJENA UGANIKA: Zmešajte nekaj konzervirane / mokre pasje hrane ali surove hrane z vodo, vlijte nekaj mešanice v vdolbine ali v vsako vdolbino položite majhen košček klobase ali okusno poslastico, nalijte malo vode, dajte divjad v zamrzovalniku in pustite, da zamrzne. Kot nalašč za energične pse, vroče vreme ali samo dolgotrajno zabavo.

IGRAJTE SE SKUPAJ: Nina Ottosson Pasje puzzle igre se osredotočajo na izziv možganov vašega psa. Nadzirajte med igranjem in ne dovolite psu, da igračo žveči. Naučite svojega psa, kako uporabljati sestavljanko, se skupaj igrati in zabavati. 

LAHKO ČIŠČENJE: Če želite igračo oprati, preprosto odstranite vse priboljške / drobce in ga ročno operite s toplo milnico, sperite čisto in osušite. Ponovno napolnite za še več zabave!

Nina Ottosson uganke za pse:
Preprečujejo dolgčas in s tem nezaželeno vedenje
Okrepijo vez med lastnikom in psom.
• Zabava za vse pse – ne glede na starost in velikost.

Velikost: Premer 34,5 cm, višina 5 cm.

https://youtu.be/PXoMwKLhTsA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

popust-20%
Kupi ta izdelek in pridobi 7-12 Točke
Počisti

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 9 Točke
Kupi ta izdelek in pridobi 12-14 Točke
Počisti

od 14,90 

popust-20%

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 3 Točke
-
+

Original price was: 5,90 €.Current price is: 4,72 €.

    Podatki proizvoda: