buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

CORTIADAPT PREHRANSKO DOPOLNILO 100ML

Dietetična krmna mešanica za pse in mačke v tekoči obliki. NAMENJEN JE PODPIRANJU DERMALNE FUNKCIJE V PRIMERU DERMATOZE IN PREKOMERNEGA IZPADANJA DLAKE.
Indikacije: CortiAdapt® se lahko uporablja v prehrani psov in mačk.

POLINENASIČENE MAŠČOBNE KISLINE (OLJE SEMENA SONČNIC IN OLJE ČRNEGA RIBEZA)
Sončnično olje in olje iz semen črnega ribeza sta dober vir polinenasičenih maščobnih kislin (PUFA) iz omega-6 serije, zlasti obe vsebujeta dober odstotek linolne kisline. Je še posebej bogata z gama linolensko kislino, tokoferoli in fitosteroli. Polinenasičene maščobne kisline imajo posebne prehranske in funkcionalne lastnosti. Številne študije so pokazale, da je uporaba omega-3 in omega-6 PUFA lahko zelo koristna pri najpogostejših kožnih boleznih, kot so kot na primer dermatoze.

– Ribje olje – nekatere študije so pokazale, da omega-3 maščobne kisline, med katerimi je ribje olje še posebej bogato, blagodejno vplivajo na kožo in dlako psov, zaradi česar je bolj sijoča. (Odzivi psov na prehranske omega-3 maščobne kisline John E Bauer)
– Divja vijolica – znana tudi kot Viola Tricolor, vsebujejo flavonoide, saponine in sluzi, ki so koristne za spodbujanje normalnega delovanja kože.
– Seme črne kumine (Nigella sativa) – imajo visoko hranilno vrednost: vsebujejo fiksna in eterična olja, beljakovine, alkaloide in saponine. Dokazano je, da je velik del biološke aktivnosti semen črne kumine, zlasti njenega blagodejnega delovanja na imunski sistem, timikinon, glavna sestavina eteričnega olja, ki pa je prisoten tudi v olju. (Farmakološke in toksikološke lastnosti Nigella sativa B. H. Ali Gerald Blunden).

Dnevni odmerek   
psi in mačke manj kot 5 kg
1 ml
psi in mačke od 5 – 10 kg
2 ml
psi od 10 – 20 kg
4 ml
psi od 20 – 30 kg
8 ml
psi več kot 30 kg
12 ml

Pakiranje:
CortiAdapt® dopolnilna krmna mešanica v tekoči obliki za pse in mačke, plastenka 100 ml.

Način uporabe:
Apliciramo direktno v gobec živali ali v obrok hrane, glede na težo, dvakrat na dan 7-10 dni zapored.

Navodila za uporabo:
Aplicirajte peroralno glede na težo živali, dvakrat na dan do 2 mesecev.
Opozorila: Hranite izven dosega otrok. Samo za živali.
Pred uporabo ali pred podaljšanjem obdobja uporabe je priporočljivo, da poiščete nasvet veterinarja. Raven povišana linolna kislina (AL) in vsota eikosapentaenojske kisline (EPA) in dokozaheksaenojske kisline (DHA).

Rafinirano sončnično olje, rafinirano olje črnega ribeza *, ribje olje, divja vijolica – Viola tricolor v prahu*, semena črne kumine – Nigella sativa v prahu*.

ProRibes®* inovativna registrirana mešanica, sestavljena iz mešanice: rafiniranega olja črnega ribeza, prahu divje vijolice – viola tricolor in semen črne kumine - Nigella sativa.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 10 Točke
-
+

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 36 Točke
-
+
popust-20%
Kupi ta izdelek in pridobi 7-12 Točke
Počisti

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 9 Točke

11,90 

    Podatki proizvoda: