10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Nina Ottosson – DOG TWISTER interaktivna igrača

Nina Ottosson – DOG TWISTER interaktivna igrača

Pripravite se na skrivanje, iskanje in nagrade z Nina Ottosson interaktivnimi igračami. Twister psa miselno zaposli saj mora sam ugotoviti kako priti do priboljškov v notranjosti vsakega razdelka. Zabava za vse pse, ne glede na starost, velikost ali pasmo – Twister bo zagotovo nova najljubša igrača vašega psa.

NAREJEN ZA MOJSTRSKE TAČKE: Dog Twister  Nine Ottosson je za pse, ki si želijo večjih izzivov, saj spada med bolj zahtevne igrače.

INTERAKTIVNE IGRE:  Dog Twister kombinira mentalno in fizično zaposliutev za vašega psa. Pri treningu in zaposlitvi psov, so pasje igre in uganke odličen način, kako vašega psa motivirati in zabavati, medtem ko se uči novih veščin.

ODKLENI in PREMAKNI: Unikaten Twister ima bele ročaje, ki se lahko zaklenejo. Če je vaš pes dober v reševanju ugank, mupredstavite nov izziv, tako, da “zaklenete” izvlečne ročaje.

IZZIV 3. STOPNJE: Igrače Nine Ottosson so razdeljene v 3 težavnostne stopnje. 1. stonja je primerna za začetnike 3. pa za najbolj izkušene pse.

KAKO IGRATI: Potegnite ročaje, da odklenete razdelke. Položite priboljške v razdelke in jih zaklenite nazaj tako, da potisnete ročaje. Naj se zabava začne! Pokažite psu, kako igra igra, in jih spodbudite k iskanju dobrot. Psi so pametnejši, kot si mislite. Včasih jih moramo le naučiti! Nekaj ročajev pustite odlenjenih, tako, da bo pes lažje prišel do priboljška.

ZAMRZNJENA UGANKA: Zmešajte nekaj konzervirane / mokre pasje hrane ali surove hrane z vodo, nalijte v predelke ali v vsakpoložite majhen košček klobase ali okusen priboljšek, nalijte malo vode, dajte igračo v zamrzovalnik in pustite, da zmrzne. Kot nalašč za energične pse, vroče poletne dni ali samo podaljšano zabavo.

IGRAJTE SE SKUPAJ: Nina Ottosson igrače igre se osredotočajo na postavljanje izziva vašeme psu. Med igro ga nadzirajte in ne dovolite, da pes žveči igračo. Naučite psa, kako igračo uporablja, se igra in se zabava. Do naslednje uporabe pa varno pospravite.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE: Če želite očistiti igračo, preprosto odstranite vse priboljške in ročno umijte s toplo milnico, očistite in osušite.

https://www.youtube.com/watch?v=W04CXKx9lF4

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Kupi ta izdelek in pridobi 20-32 Točke
Počisti
-
+

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 8 Točke
-
+

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 13 Točke
-
+
Kupi ta izdelek in pridobi 20-32 Točke
Počisti
-
+

    Podatki proizvoda: