buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Nina Ottosson – DOG TORNADO interaktivna igrača

Nina Ottosson – DOG TORNADO interaktivna igrača

PAMETNA IZBIRA: Pri treningu in zaposlitvi psov, so pasje igre in uganke odličen način, kako vašega psa motivirati in zabavati, medtem ko se uči novih veščin. Ne glede na starost, velikost ali pasmo vašega psa so igre za pse Nina Ottosson enako interaktivne, kot so vznemirljive in zabavne.

NAJ BO HRANJENJE ZABAVNO:  Igrača ima kar 12 predelkov za mokro, suho hrano ali priboljške. Na ta način se bo pes med obrokom zabaval, hranjenje pa bo trajalo dlje časa.

NAJ SE VRTI: Vsaka raven DogTornada se vrti, ko vaš pes išče priboljške, ki se skrivajo v notranjosti. Vrtenje psa motivira in mu predstavlja doatno zabavo.

IZZIV 2. STOPNJE: Igrače Nine Ottosson so razdeljene v 3 težavnostne stopnje. 1. stonja je primerna za začetnike 3. pa za najbolj izkušene pse.

KAKO IGRATI: Postavite priboljške ali hrano v predelke igrače. Nekatere predelke pokrijte s kostmi. Bolj kot so pokriti predalčki, težja bo igra! Naj se igre začnejo! Pokažite psu, kako igra igra, in jih spodbudite k iskanju dobrot. Psi so pametnejši, kot si mislite. Včasih jih moramo le naučiti! Nekaj razdelkov pustite nepokritih, da bo pes lažje prišel do prvih nagrad.

ZAMRZNJENA UGANKA: Zmešajte nekaj konzervirane / mokre pasje hrane ali surove hrane z vodo,  nalijte v predelke ali v vsakpoložite majhen košček klobase ali okusen priboljšek, nalijte malo vode, dajte igračo v zamrzovalnik in pustite, da zmrzne. Kot nalašč za energične pse, vroče poletne dni ali samo podaljšano zabavo.

IGRAJTE SE SKUPAJ: Nina Ottosson igrače igre se osredotočajo na postavljanje izziva vašeme psu. Med igro ga nadzirajte in ne dovolite, da pes žveči igračo. Naučite psa, kako igračo uporablja, se igra in se zabava. Do naslednje uporabe pa varno pospravite.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE:
Če želite umiti igračo, preprosto odstranite vse priboljške in ročno umijte s toplo milnico, očistite in osušite. 

Velikost: 28 x 19 x 9cm

https://www.youtube.com/watch?v=zFlY0WkY9CU

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Kupi ta izdelek in pridobi 10-20 Točke
Počisti
-
+

od 12,90 

Kupi ta izdelek in pridobi 11-15 Točke
Počisti
-
+
Kupi ta izdelek in pridobi 8-10 Točke
Počisti
-
+
Kupi ta izdelek in pridobi 20-33 Točke
Počisti
-
+

od 24,90 

    Podatki proizvoda: