10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

YOGGIES ŽELE OMAKA LOSOS & TUNA 85G

YOGGIES – Koščki TUNE in LOSOSA v žele omaki 85g

Popolna hrana za mačke z dodanim taurinom in ribami ulovljenimi v nordijskih morjih.

Mokra hrana za mačke Yoggies s sočnimi koščki tune in lososa in okusno žele omako bo zagotovo poslastica za vse odrasle mačke. Ribe so ulovljene na odprtih nordijskih morjih, želejeva omaka pa je narejena iz juhe tega mesa, kosti in kakovostne zelenjave. Mokra hrana za mačke Yoggies je popolna hrana za mačke, saj vsebujejo potrebna pomembna hranila, vključno z aminokislino taurin.

Kot vsi izdelki za Yoggies je tudi hrana za mačke v celoti izdelana iz najkakovostnejših sestavin in, kar je najpomembneje, brez kakršnih koli kemikalij, konzervansov, dodanih arom, žit in soje.
Vašo odraslo mačko hranite 1-3 krat na dan iz čiste posode, v rednih presledkih, z enako količino hrane in z veliko sveže vode v čisti posodi.

Priporočilo za hranjenje:
Mačke do 3 kg: 85g /dan,
3 do 5 kg mačke: 170g /dan,
5 kg mačke 255g/dan

Mokra hrana za mačke Yoggies v žele omaki se lahko uporablja kot vsakodnevna osnovna prehrana mačke ali kot dodatek za mačke, ki se hraniho z briketi ali surovo hrano.

»Nasvet za kastrirane mačke: Nekatere kastrirane mačke lahko zaradi alkalnega PH naberejo višjo vsebnost mineralov v telesu in tako dražijo sečila kar povzroča večje tveganje za nastanek sečnih in ledvičnih kamnov. Zato smo poskušali uravnotežiti vsebnost mineralov in zmanjšati količino maščobe. S tem smo želeli preprečiti kastriranim in nekastriranim mačkam tveganje za nastanek težav, povezanih s težavami z ledvicami in sečil. V hrano so dodane tudi dobro prebavljive vlaknine, vitamini in druge vitalne snovi, ki spodbujajo pravilno prebavo in izločanje ter tako zmanjšujejo tveganje za shranjevanje škodljivih snovi v telesu mačk.

Sestava: mesna in kostna juha 63,9%, ribji fileji 35%, tapioka brez glutena 3%, minerali 1,5%, lososovo olje 2%
Analiza: surovi beljakovine 8,50%, surova maščoba 3,50%, surov pepel 2,90%, surova vlakna 0,40%, bruto vlaga 80,00%, minerali 1,50%
Dodatki: Vitamin A - 3000 IE, vitamin E - 20 mg, vitamin B1 - 10 mg, vitamin B2 - 6 mg, vitamin B6 - 2 mg, vitamin B12 - 75 µg, Ca-pantothenat - 9 mg, folna kislina - 0,35 mg , biotin - 300 µg, holin klorid vit.B4 - 1200 mg, baker - 1 mg, cink - 25 mg, mangan - 1,4 mg, jod - 0,75 mg, tavrin 1500 mg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Kupi ta izdelek in pridobi 20-32 Točke
Počisti
-
+

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 9 Točke
-
+
Kupi ta izdelek in pridobi 18-42 Točke
Počisti
-
+
Kupi ta izdelek in pridobi 8-13 Točke
Počisti
-
+

    Podatki proizvoda: