buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

RECORD zobna pasta S FLUOROM

RECORD ZOBNA PASTA S FLUOROM

Posebna sestava s fluorom čisti pasje in mačje zobe in zagotavlja svež dah. Belila in encimi ter izjemno nežni abrazivi so nujni za dobro ustno higieno in preprečevanje zobnega kamna.

Navodila za uporabo: Zobno pasto nanesite na zobno ščetko in z vertikalnimi gibi ščetkajte zobe vašega psa ali muce. Začnite z zadnjimi zobmi in se premikajte proti prvim. Lahko pa zobno pasto nanesete tudi na gazo in namažete zobe. Zobna pasta je varna za zaužitje in je prijetnega okusa.

Izdelek je namenjen za uporabo pri živalih. Uporabljajte v skladu z navodili. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte, na poškodovani koži. Zobna pasta naj ne prihaja v stik z očmi. V primeru stika z očmi, takoj izpirajte pod tekočo vodo najmanj 15 min. V primeru draženja kože, se posvetujte z veterinarjem. Pred uporabo pri mladičih, brejih ali bolnih živalih se posvetujte z veterinarjem.

Sestava: voda, glicerin, polietilen, karbomer, natrijev bikarbonat, ekstrakt ananasa, ekstrakt papaje, papain, natrijev monofluorofosfat, aroma, natrijev lauril sulfat, saharin, sorbitol, natrijev hidroksid, natrijev stiren / akrilati / kopolimer divinilbenzena, imidozolidinil urea, fenoksietanol, propilparaben, butilparaben, etilparaben, metilparaben

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

popust-20%
Kupi ta izdelek in pridobi 7-12 Točke
Počisti
-
+

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 12 Točke
-
+

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 10 Točke
-
+

Ni na zalogi

11,90 

    Podatki proizvoda: