buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

PSITTACUS Formula za ročno hranjenje LORIJEV

PSITTACUS HAND FEEDING LORY SPECIAL
Psittacus Formula za ročno hranjenje LORIJEV.

Uporaba:Ta izdelek je namenjen za ročno vzrejo mladičev iz poddružine Loriinae od trenutka, ko se začnejo pojavljati perja. Vsebuje posušen cvet hibiskusa in papajo, ki spodbuja prebavni trakt.

Navodila za uporabo: Je nadaljevalna formula za ročno hranjenje. Uporablja od 3. tedna življenja, ko se začnejo pojavljati prva peresa. Pri mlajših pticah je priporočljivo uporabiti formulo za prvo starostno skupino. Zasnovana je tako, da predstavlja 100% prehrane papige. Med fazo odstavitve jo je treba postopoma nadomestiti s trdno hrano. Zmešajte z mlačno vodo do koncentracije 20-25% (podobna tekstura pretresenega jogurta). Po odprtju hranite na hladnem in suhem mestu (medtem ko hlajenje ni priporočljivo, zamrzovanje je možno, če je hermetično zaprto).

Dnevni vnos
: Povprečna poraba formule na obrok je do 16 ml na 100 g telesne teže. Priporočljivo je, da se vsakemu piščancu zagotovi ustrezna količina in število krme glede na stopnjo razvoja. Upoštevati je treba, da je treba pred vsakim hranjenjem obrezati papige.

Sestava: Žitna zrna, proizvodi in stranski proizvodi iz oljnih semen in sadja, fruktoza, rastlinska olja, posušeno cela jajca, semena stročnic, proizvodi in stranski proizvodi žitnih zrn, suhi pivski kvas, proizvodi in stranski proizvodi gomoljev in korenin, cvetni prah , posušen cvet hibiskusa, minerali, suha papaja, inulin (0,05%).
Teža 1 kg
Analitske sestavine: Vlaga 7,0%, surove beljakovine 20,0%, surova olja in maščobe 14,0%, surove vlaknine 3,8%, surovi pepel 4,9%.
Dodatki: Mešanica aromatičnih sestavin, izvleček rožmarina, ekstrakt afriškega ognjiča (vsebuje ekstrakt juke 0,015%) / izvlečki naravnega izvora, bogati s sepiolitom / tokoferolom, palmitoil-6-askorbinska kislina / spojine elementov v sledovih (kelat železa, bakrov kelat, manganov kelat, cinkov kelat, brezvodni kalcijev jodat in hidroksi-analog selenometionina) / Vitamini, vitamini in kemično dobro definirane snovi s podobnimi učinki (A, D3, E, C, K, B1, B2, B6, B12, Pantotenska kislina, Niacin, Folna kislina, biotin, holin klorid, B-karoten, brezvodni betain.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 18 Točke
-
+

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 10 Točke
-
+

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 10 Točke
-
+

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 8 Točke
-
+

    Podatki proizvoda: