buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Royal Canin Kitten

Ključne značilnosti/prednosti:

  • Krepitev imunskega sistema
  • Zdrava rast
  • Zdrava prebavila

Rast je ključna faza v življenju vašega mačjega mladiča – to je čas velikih sprememb, pomembnih odkritij in novih spoznanj. V tem obdobju je pomembno zagotoviti, da vaš mačji mladič dobi prava hranila, ki zagotavljajo zdravo rast in razvoj.

Drugo obdobje rasti je ključno obdobje za vašega mačjega mladiča, ker se njegov imunski sistem še vedno postopoma razvija. Hrana ROYAL CANIN® Kitten v tem času pomaga podpirati naravno obrambo vašega mačjega mladiča, zahvaljujoč patentiranemu kompleksu antioksidantov, vključno z izjemno koristnim vitaminom E.

Hrana ROYAL CANIN® Kitten je primerna za mačje mladiče do starosti 12 mesecev; je izjemno dobro prebavljiva zaradi vsebnosti L.I.P – beljakovine, izbrane, ker se prebavi 90-odstotno.

Za zadovoljitev individualnih preferenc posamezne mačke je hrana ROYAL CANIN® Kitten na voljo tudi kot mokra hrana v okusni omaki ali sočnem želeju. Če razmišljate o mešani hrani, preprosto upoštevajte naše prehranske smernice za optimalno količino suhe in mokre hrane.

VELIKOST

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

popust-20%

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 3 Točke
-
+

Original price was: 5,90 €.Current price is: 4,72 €.

Kupi ta izdelek in pridobi 12-14 Točke
Počisti
-
+

od 14,90 

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 6 Točke
-
+
Kupi ta izdelek in pridobi 24-28 Točke
Počisti
-
+

    Podatki proizvoda: