buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Royal Canin WEST HIGHLAND WHITE TERRIER

Ključne značilnosti/prednosti:

  • Zdrava dlaka
  • Zdrava koža
  • Zadovolji izbirčen tek

Hrana ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult je primerna za zahodnovišavske bele terierje, starejše od 10 mesecev, in je zasnovana posebej z namenom izpolnjevanja vseh prehranskih potreb vašega odraslega psa.

Vaš zahodnovišavski beli terier ima značilno in grobo belo dlako, ki potrebuje posebno nego, da bi ostala dlaka lepa ter koža zdrava.

Prav zato hrana ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult vsebuje poseben kompleks hranil in omega-3-maščobne kisline (EPA in DHA), ki pomagajo ohranjati kožo in dlako vašega zahodnovišavskega belega terierja zdravo.

Hrana ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult vsebuje tudi posebne aminokisline, ki podpirajo rast dlake, in maščobne kisline boraginega olja ter laneno seme, ki dlako še dodatno neguje.

Briketi v hrani ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult s kalcijevimi kelatorji pomagajo upočasniti nastajanje in kopičenje zobnega kamna.

Hrana ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult bo všeč tudi največjim izbirčnežem, saj je na voljo v izjemnem okusu, ki se mu vaš pes ne bo mogel upreti.

VELIKOST

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 20 Točke
-
+

24,90 

Kupi ta izdelek in pridobi 24-49 Točke
Počisti
-
+

od 29,90 

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 8 Točke
-
+
Kupi ta izdelek in pridobi 8-12 Točke
Počisti
-
+

od 10,90 

    Podatki proizvoda: