buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

PSITTACUS MICRO – za skobčevke, agapornise, vrabčevke, majhne in srednje papige

Psittacus Micro Maintenance Formula – za skobčevke, agapornise, vrabčevke in vse majhne papige in srednje papige.

Uporaba
Ta izdelek je namenjen majhnim vrstam papig, kot so skobčevke, agapornisi, vrabčevke in vse majhne papige ter srednje papige v obdobju brez reprodukcije, saj v tem obdobju sestava ne pokriva vseh prehranskih potreb ptic.

Navodila za uporabo
Zasnovan je tako, da predstavlja 100% prehrane papige v obdobju brez reprodukcije. Dodatek svežega sadja in zelenjave pa dnevno priskrbita za obogatitev prehrane. Priporočamo, da v kolikor dodajate sveže sadje in zelenjavo, naj obrok Psittacusa Micro predstavlja najmanj 70–80% celotnega vnosa. Med sezono razmnoževanja morajo imeti papagaji vedno dostop do naših izdelkov Psittacus Eggfood in Calcium Grit Fine. Papagajem, katerih osnovna hrana je Psittacus Micro, ne smete dajati vitaminskih ali mineralnih dodatkov. Primerno je dnevno menjavati vodo. Po odprtju hranite na hladnem in suhem mestu (medtem ko se hlajenje ne priporoča, je zamrzovanje možno, če je nepredušno zaprto).

Dnevni vnos
Poraba ptic je približno 10% njihove telesne teže vsak dan v primeru nimf in do 18% v primeru skobčevk in golobov.

Sestava:
Proizvodi in stranski proizvodi žitnih zrn, rastlinska olja, suhi pivski kvas, minerali, posušena lucerna, posušeno celo jajce, proizvodi in stranski proizvodi gomoljev in korenovk, proizvodi in stranski proizvodi iz oljnih semen in sadja, inulin (0,05%) )
Teža Ni na voljo
VELIKOST

, ,

Analitične sestavine:
Vlaga 9,0%, Surove beljakovine 16,0%, Surova olja in maščobe 7,5%, Surova vlakna 2,7%, Surovi pepel 3,9%
Dodatki:
Mešanica aromatičnih sestavin, izvleček afriškega ognjiča (vsebuje ekstrakt juke 0,015%) / izvlečki naravnega izvora bogati sepiolitom / tokoferolom, palmityl-6-askorbinska kislina / spojine elementov v sledovih (kelat železa, bakrov kelat, manganov kelat, cinkov kelat; brezvodni kalcijev jodat in hidroksi-analog selenometionina) / Vitamini, provitamini in kemijsko natančno opredeljene snovi s podobnimi učinki (A, D3, E, C, K, B1, B2, B6, B12, Pantotenska kislina, Niacin, folna kislina, Biotin, holin klorid, B-karoten, brezvodni betain

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

popust-20%

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 3 Točke
-
+

Original price was: 5,50 €.Current price is: 4,40 €.

Kupi ta izdelek in pridobi 12-14 Točke
Počisti
-
+

od 14,90 

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 36 Točke
-
+

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 11 Točke

    Podatki proizvoda: