buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

PSITTACUS HIGH PROTEIN – za amazonke, kakaduje, aleksandre

PSITTACUS HIGH PROTEIN FORMULA

Psittacus formula z visoko vsebnostjo beljakovin – za amazonke, kakaduje, aleksandre.

Uporaba
Ta izdelek je namenjen vrstam, ki v divjini zaužijejo veliko sadja in semen z nizko zmerno vsebnostjo maščob, kot so papige Amazonke, Beli kakaduji, Alekasandri. Sestavine za vzdrževanje so oblikovane za hranjenje hišnih ptic in reproduktivnih ptic v obdobju brez reprodukcije. Njihova sestava v tem času ustreza prehranskim potrebam ptic.

Navodila za uporabo
Zasnovan je tako, da predstavlja 100% prehrane papig v obdobju brez reprodukcije.Dodatek svežega sadje in zelenjave dnevno priskrbita za pospeševanje prehrane, priporočamo, da hrana Psittacus predstavlja najmanj 60% celotnega obroka. Papagajem, katerih osnovna glavna hrana je Psittacus, ne smemo dajati vitaminskih ali mineralnih dodatkov. Primerno je dnevna menjava hrane in vode. Po odprtju hranite na hladnem in suhem mestu (medtem ko se hlajenje ne priporoča, zamrzovanje je možno, če je nepredušno zaprto).

Dnevni vnos
Glede na ptico se giblje med 5% in 8% telesne teže. Srednje velike vrste (npr. Amazonke) porabijo okoli 20-40 g na dan.

Sestava
Žitna zrna, proizvodi in stranski proizvodi iz oljnic in plodov, semena stročnic, rastlinska olja, proizvodi in stranski proizvodi žitnih zrn, fruktoza, suhi pivski kvas, minerali, inulin (0,05%)
Teža Ni na voljo
VELIKOST

,

Analitične sestavine
Vlaga 7,0%, Surove beljakovine 21,5%, Surova olja in maščobe 8,0%, Surova vlakna 4,1%, Surova pepel 5,5%
Dodatki
Mešanica aromatičnih sestavin, izvleček rožmarina (vsebuje ekstrakt juke 0,015%) / izvlečki naravnega izvora, bogati s sečiolitom / tokoferolom, palmitoil-6-askorbinska kislina / spojine elementov v sledovih (kelat železa, bakrov kelat, manganov kelat, cinkov kelat; brezvodni jodat in hidroksi-analog selenometionina) / Vitamini, provitamini in kemično natančno opredeljene snovi s podobnimi učinki (A, D3, E, C, K, B1, B2, B6, B12, pantotenska kislina, Niacin, folna kislina, biotin , Holin klorid, B-karoten, brezvodni betain)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

popust-20%

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 4 Točke
-
+

Original price was: 6,90 €.Current price is: 5,51 €.

Kupi ta izdelek in pridobi 24-28 Točke
Počisti
-
+
Kupi ta izdelek in pridobi 12-14 Točke
Počisti
-
+

od 14,90 

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 10 Točke
-
+

    Podatki proizvoda: