buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Alleva Holistic – holistična italijanska hrana za pse in mačke

Italija slovi po svoji edinstveni kulinariki in predanosti dobri in kvalitetni hrani. To pa ne velja le za našo prehrano, pač pa tudi za prehrano naših ljubljenčkov. Zato so pri Allevi razvili inovativno holistično linijo Alleva Holistic. Gre za uravnoteženo in visokokvalitetno suho hrano za pse in mačke, ki jo naravnost obožujejo. Pripravljena je na pari, da se ohrani kvaliteta in svežina sestavin. Sveže meso, visoka raven beljakovin in edinstven kompleks naravnih fitohranil predstavljajo odlično izbiro za vašega ljubljenčka.

 

Edinstvena filozofija fitonutrientov

Zahvaljujoč učinkoviti mešanici fitonutrienov je hrana za pse in mačke Alleva Holistic celostno naravnana. Aloe vera, korenina ginsenga, konoplja, nageljnove žbice, limona, kurkuma in rožmarin nudijo odlično podporo zdravju in dobremu počutju vašega ljubljenčka.

 

Prednosti hrane Alleva Holistic:

 

  • Sveže in dehidrirano meso: piščanec, raca, jagnjetina, divjačina in oceanske ribe predstavljajo zdrav in okusen vir beljakovin za vašega ljubljenčka
  • aloe vera – podpira imunski sistem in prispeva k hitrejši regeneraciji kože
  • korenina ginsenga – zmanjšuje stres in podpira vitalnost
  • kompleks proti staranju – nageljnove žbice, limona, kurkuma in rožmarin pomagajo omejiti staranje celic
  • konoplja – vršički  listov in socvetja, ki so naravno bogati z blagodejnimi učinkovinami
  • omega-3 maščobne kisline – pripomorejo k zdravju kože
  • tavrin in L-karnitin – za zdravje srca in podporo presnovi maščob
  • sladkorni trs – vlaknine sladkornega trsa zmanjšujejo kalorično vrednost hrane, hkrati pa spodbujajo uravnavanje glikemije in pri mačkah pomagajo pri nadzoru nastanka kepic dlake v prebavilih.

 

Pri suhi hrani za odrasle pse Alleva Holistic lahko izbirate med tremi okusi: piščanec in raca, jagnjetina in divjačina  ter oceanske ribe. Mini linija je prilagojena potrebam psom manjših pasem, medtem ko je medium/maxi različica namenjena srednje velikim in velikim psom. Mladičem do enega leta starosti pa lahko ponudite okusa piščanec in raca ter oceanske ribe v treh različicah: mini, medium in maxi.

V ponudbi za muce pa lahko za odrasle muce izbirate med enakimi okusi kot pri psih, poleg tega pa je okus piščanec in raca prilagojen steriliziranim mačkam, mačjim mladičem in dolgodlakim mačkam – hairball razčličica namreč preprečuje nastajanje kepic dlak v prebavilih.

Alleva Holistic je odlična izbira, če želite svojemu ljubljenčku zagotoviti kvalitetno prehrano, prilagojeno njegovim potrebam. Kvaliteta prehrane se odraža tako v zunanjem videzu kot v dobrem počutju in stopnji energije.

alleva-holistic